Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αντιδρούν οι έμποροι στις ποινές για τις οφειλές

Την αγανάκτηση και τις διαμαρτυρίες επιχειρηματιών-μελών του για την πλήρη ποινικοποίηση των οφειλών μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών εκφράζει με επιστολή του στον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).




Με άλλη επιστολή του, παραλήπτης της οποίας είναι ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, ο ΕΣΘ «μεταφέρει», όπως σημειώνει, «την ομόφωνη αγανάκτηση του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης για την εφαρμογή μέτρων αναγκαστικής είσπραξης από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ΙΚΑ και ΟΑΕΕ».

Επιχειρηματολογώντας -και προς τους δύο υπουργούς- η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου επικαλείται το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον το οποίο βιώνουμε όλοι μας και ότι χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και ζητεί το πάγωμα των ποινικών διώξεων για οφειλές προς τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και γενικότερη αναστολή τόσο των διατάξεων του άρθρου 3 του Ν. 3943/2011 όσο και όλων των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης κατά των επιχειρήσεων που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com