Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Δυσαρεστημένοι τρεις στους δέκα Θεσσαλονικείς για τη διοίκηση Μπουτάρη

Δυσαρεστημένοι απο τους πρώτους μήνες διοίκησης Μπουτάρη εμφανίζονται τρεις στους δέκα Θεσσαλονικείς που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Alalysis για λογαριασμό του Αγγελιοφόρου.




Σε σχετική ερώτηση, το 31% των συμμετεχόντων απάντησε οτι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο απο τα βήματα της νέας διοίκησης. Αντίθετα, το 8% δηλώνει πολύ ικανοποιημένο, το 28% αρκετά και το 27% λίγο.

Στο μεταξύ, δυσάρεστα είναι τα μαντάτα και για τον Περιφερειάχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, οι πρώτες κινήσεις του οποίου κρίνονται αρνητικά απο το 42% των ερωτηθέντων. Συγκεκριμένα, πολύ ικανοποιημένο δηλώνει μόλις το 3%, αρκετά το 14% και λίγο 14%, ενώ καθόλου ικανοποιημένο είναι, σύμφωνα με την έρευνα το 42%.

Οι συμμετέχοντες δηλώνουν επίσης σε ποσοστο 49% οτι θεωρούν δίκαιη την καταδίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ενώ τρεις στους δέκα τη θεωρούν άδικη.

Η έρευνα συμπεριελάμβανε και ερωτήσεις για περιφερειακούς δήμους της Θεσσαλονίκης. Οι δημότες τους ρωτήθηκαν πόσο ικανοποιημένοι είναι απο την εκλογή της νέας διοίκησης στον δήμο.


Δείτε αναλυτικά:



Δήμος Παύλου Μελά: Πολύ1%, Αρκετά 22%, Λίγο 31% , Καθόλου 7%

Νεάπολης- Συκεών: Πολύ 10, Αρκετά: 44, Λίγο: 20, Καθόλου: 18 %.

Καλαμαριάς: Πολύ 11, Αρκετά 29 , Λίγο 33 , Καθόλου 18.

Ευόσμου- Κορδελιού: Πολύ 7%, Αρκετά 19, Λίγο 25%, Καθόλου 44%

Αμπελοκήπων Μενεμένης: Πολύ 24, Αρκετά 43, Καθόλου 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com