Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ξεκινούν αιτήσεις για την επιχορήγηση προσλήψεων στον Τουρισμό

Από 31 Μαϊου, ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα πρόσληψης 70.000 ανέργων σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του ΟΑΕΔ.



Επιδοτούνται 100% οι ασφαλιστικές εισφορές για την πρόσληψη ανέργων σε ξενοδοχειακά καταλύματα, τουριστικά γραφεία και τουριστικά λεωφορεία.

Η μέγιστη δαπάνη του προγράμματος θα ανέλθει συνολικά στο ποσό των 95.000.000 ευρώ.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιχορηγηθούν έως 3 μήνες, από Απρίλιο έως Οκτώβριο του 2011, με εξαίρεση όμως τους 3 θερινούς μήνες. Προϋπόθεση είναι όσοι υποβάλλουν αίτηση για τον Απρίλιο, να υποβάλλουν και γι α το Μάιο και να διατηρούν σταθερό τον αριθμό εποχικού προσωπικού.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι “Ξενοδοχεία κλασικού τύπου. Ξενοδοχεία τύπου ΜΟΤΕΛ. Ξενοδοχεία τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων. Ξενοδοχεία κλασικού τύπου και επιπλωμένων διαμερισμάτων. Οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις με ή χωρίς οικίσκους (ΚΑΜΠΙΝΓΚ). Χώροι οργανωμένης κατασκήνωσης με ή χωρίς οικίσκους. Τουριστικές επιπλωμένες επαύλεις ή κατοικίες. Ενοικιαζόμενα δωμάτια σε συγκρότημα μέχρι 10 δωματίων. Ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα. Τουριστικά γραφεία και Τουριστικά λεωφορεία".

Αιτήσεις γίνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com