Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ληστείες και διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη

Δύο ένοπλες ληστείες και άλλες δύο καταγγελίες για ληστεία και κλοπή, μετά από διάρρηξη, το Σαββατο-Κύριακο στη Θεσσαλονίκη.


Στις Συκιές Θεσσαλονίκης ένοπλος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ και αφού ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες, απέσπασε από τα ταμεία 300 ευρώ.

Λίγο πιο μακρυά, στη Μενεμένη, άλλος δράστης, "χτύπησε" κατάστημα ψιλικών για 100 ευρώ, απειλώντας με όπλο τον ιδιοκτήτη.

Θύμα ληστείας κατήγγειλε ότι έπεσε 32χρονος υπάλληλος εταιρίας σούπερ μάρκετ, που μετέφερε χρήματα με το αυτοκίνητο της επιχείρησης, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας, κοντά στον κόμβο των Ευζώνων. Όπως υποστήριξε, τέσσερις άγνωστοι με ΙΧ του έκλεισαν το δρόμο και αφού τον ακινητοποίησαν άρπαξαν δυο σάκους με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Επτά τόνους χαλκό και δέκα τόνους αλουμίνιο, "σήκωσαν" άγνωστοι από επιχείρηση - εμπορία μετάλλων στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελία του 54χρονου ιδιοκτήτη. Τα μετέφεραν μάλιστα, με φορτηγό της επιχείρησης που επίσης κατάφεραν να διαρρήξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com