Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης» το όνομα του συνδυασμού Μπόλαρη

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του, που είναι «Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης». Το πρόγραμμά του θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες στο διαδίκτυο και δεν θα κυκλοφορήσει σε τόμο, προκειμένου να υπάρξει οικονομία σε χαρτί και κόστος σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.



Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις Σέρρες οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Μπόλαρη για τον έτερο υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος τον αποκάλεσε φίλο του, και απάντησε ως εξής:

Η προεκλογική εκστρατεία δεν είναι πεδίο όπου θα ανταλλάσσουμε φιλοφρονήσεις για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Στους πολίτες λέμε την αλήθεια, τους κοιτάμε στα μάτια και δε χτυπάμε πλάτες. Επιμένω ότι η διαδικασία είναι πολιτική. Εστιάζω με την ομιλία μου και στον πολιτικό χαρακτήρα της μάχης. Ξέρω ότι υπάρχουν διαδικασίες από άλλους θεσμικούς φορείς -π.χ. τη δικαιοσύνη- και αφορούν στη δράση κάποιων ανθρώπων. Εγώ ούτε θα υποκαταστήσω τη δικαιοσύνη, ούτε θα παρέμβω στη δικαιοσύνη. Είναι δουλειά της να κάνει το καθήκον της. Εγώ εστιάζω στο μέγεθος της πρόκλησης και η πρόκληση είναι πολιτική, είναι πρόκληση ανάπτυξης, είναι πρόκληση ανάδειξης των δυνάμεων της περιφέρειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com