Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Προεξοφλεί δίκη για το Βατοπέδι ο Θ. Ρουσόπουλος

«Αόριστες, ασαφείς, αβάσιμες και αναπόδεικτες» χαρακτηρίζει ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, τις κατηγορίες εις βάρος του για την υπόθεση του Βατοπεδίου. Κάνει λόγο για «πολιτική δίωξη εις βάρος του, η οποία καθιστά »άνευ νοήματος, ουσίας και σημασίας, ήτοι εντελώς περιττή, την προβολή οποιουδήποτε υπερασπιστικού επιχειρήματος στην παρούσα φάση" και προεξοφλεί ειδικό δικαστήριο.




"Όταν η όλη υπόθεση περιέλθει, όπως αναμένω, στην αρμοδιότητα μη κομματικών οργάνων, ήτοι των αμερόληπτων και ανεξάρτητων δικαστών, θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια και θα αποδοθεί δικαιοσύνη", τονίζει

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας ισχυρίζεται ότι κατά τις έρευνες τόσο της δικαιοσύνης όσο και της Βουλής "ουδεμία ένδειξη, ούτε καν υπόνοια αξιόποινης συμμετοχής μου στη διερευνώμενη υπόθεση προκύπτει". Αντιθέτως, υποστηρίζει ότι πληθώρα στοιχεία και καταθέσεων αποδεικνύουν το "παντελώς αβάσιμο των ισχυρισμών" εις βάρος του.

Κάνει λόγο για "ακριτομυθίες, διαδόσεις, φήμες και άλλα παρόμοια φληναφήματα" που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com