Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Παπαγεωργόπουλος: «Δεν έχω παράπονο από τον Κ. Γκιουλέκα»

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μεταξύ του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του Κώστα Γκιουλέκα επιχείρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά την έντονη αμηχανία που προκάλεσε η στάση Γκιουλέκα να μην αναφερθεί καθόλου στο έργο του νυν δημάρχου κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, την προηγούμενη βδομάδα.


«Δεν έχω παράπονο μέχρι στιγμής από τον Κώστα Γκιουλέκα. Είμαι δήμαρχος Θεσσαλονίκης μέχρι τις 31 Δεκέμβρη και πρέπει να τιμήσω το θεσμικό μου ρόλο. Δεν πρέπει να εμπλέκομαι και δε θέλω να εμπλακώ στην καθημερινή διαπάλη των υποψηφίων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Σε ό, τι αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε την προηγούμενη Τετάρτη και με την οποία υπερασπιζόταν το έργο της παράταξής του, της Αναγέννησης, ξεκαθάρισε ότι αυτή στρέφονταν εναντίον δημοσιευμάτων και δεν είχε σκοπό να στοχοποιήσει κάποιον.

Αναφερόμενος στην απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και επαγγελματιών, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σημείωσε ότι στηρίζει τον αγώνα τους, υπενθυμίζοντας ότι πάνω από τα συμφέροντα των επαγγελματικών κλάδων είναι η ζωή της πόλης.

Έκανε, μάλιστα, έκκληση στους ιδιοκτήτες φορτηγών να διασφαλίσουν την τροφοδοσία του αεροδρομίου Μακεδονία σεβόμενοι την πόλη και τους τουρίστες.

Εντωμεταξύ, κανονικά και με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η μετακόμιση στο νέο δημαρχείο με το δημοτολόγιο, τους εκλογικούς καταλόγους, τη νομική υπηρεσία καθώς και το 90% των οικονομικών υπηρεσιών να έχουν ήδη μεταφερθεί.

Το νέο δημαρχείο με το parking των 1000 θέσεων αναμένεται να λειτουργήσει το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου όπως υπογράμμισε η δημοτική αρχή.

Στις 16 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί η προσφυγή του δήμου έναντι της απόφασης του υπουργείου Οικονομικών να παγώσει τις τραπεζικές δημοτικές καταθέσεις, όπως ανακοινώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com