Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΝΔ: Ακραία η επιστράτευση

Με τη φράση «η κυβέρνηση όπως έστρωσε θα κοιμηθεί» και αναφορά σε όσα θα έπρεπε κατά τη γνώμη της να κάνει τους προηγούμενους μήνες, υποδέχτηκε η Νέα Δημοκρατία την είδηση της πολιτικής επιστράτευσης των οδηγών φορτηγών και βυτιοφόρων.


"Δεν έκανε ειλικρινή διάλογο και άφησε τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Με δυσμενέστατες συνέπειες για όλη τη χώρα. Και τώρα σπεύδει με ακραία μέσα να λύσει μια ακραία κατάσταση που η ίδια δημιούργησε", σχολίασε ο τομεάρχης Μεταφορών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης.

"Εδώ και τρεις μήνες η Νέα Δημοκρατία είχε επισημάνει ότι η μεταρρυθμιστική προσπάθεια που αφορά στην απελευθέρωση της αγοράς των οδικών μεταφορών θα έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα σοβαρής μελέτης και επεξεργασίας και να έχει έντονα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά" ανέφερε, σημειωνοντας μεταξύ άλλων, ότι απαιτείται ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος με τους φορείς του κλάδου, καθώς και αποτελεσματική συνεννόηση με τις αρμόδιες Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Αρχές.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κώφευσε, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και επιχείρησε να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό, δημιουργώντας μια κρίση "της οποίας τις δυσμενείς επιπτώσεις επωμίζεται ο Ελληνικός λαός.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη συγκυρία που επελέγη για να ανοίξει το θέμα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση "με το χρόνο και τον τρόπο που κινήθηκε όξυνε, αντί να επιλύσει τα προβλήματα".

"Η σημερινή εξέλιξη έρχεται σαν απάντηση από την κυβέρνηση σε ένα αδιέξοδο το οποίο η ίδια δημιούργησε. Και, βέβαια, κρίνεται γι΄ αυτό αναλόγως από τους Έλληνες πολίτες", κατέληξε η δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com