Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Μπαρμπουνάκης: υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης... υπό προϋποθέσεις

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υπό προϋποθέσεις, δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ο οποίος ηγείται της κίνησης πολιτών «Πρώτα η πόλη μας».


Ξεκαθάρισε ότι θα συμπορευτεί με την επιλογή του ΠΑΣΟΚ μόνο αν το κόμμα της Ιπποκράτους αποφασίσει να στηρίξει για το δήμο κεντρικό πολιτικό πρόσωπο που θα έχει νικηφόρα δυναμική.

Ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο «διαπαραταξιακό», την επιτροπή που σχημάτισαν δύο από τις πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο και τέσσερις κινήσεις-πρωτοβουλίες πολιτών θέτοντας δύο όρους:

- να συμφωνηθεί ο τρόπος ανάδειξης υποψηφίου δημάρχου

- να υπάρξει δέσμευση ότι στο δεύτερο γύρο θα υποστηριχθεί κίνηση που θα προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Σε ό, τι αφορά τους άμεσους στόχους της κίνησής του δήλωσε ότι αυτές είναι: η μεγαλύτερη ενεργοποίηση και συμμετοχική δράση των πολιτών στα κοινά, η δημιουργία θέσεων εργασίας, η απαλλαγή του περιβάλλοντος από επιβαρυντικά στοιχεία καθώς και η τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης.

Το Σαββατοκύριακο θα έχει επαφές με συλλόγους και φορείς της πόλης, όπως ανακοίνωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com