Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης στον Αντώνη Σαμαρά

«Μνημείο θράσους, εμπαιγμού των πολιτών και πολιτικής αμνησίας» αποκαλεί τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για τον μηχανισμό στήριξης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Ο Γιώργος Πεταλωτής υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, εξέθρεψε το κράτος της σπατάλης, της διαφθοράς και των σκανδάλων και στα δύσκολα εγκατέλειψε τη χώρα στην τύχη της, αφήνοντας "προίκα" έλλειμμα στο 13,6% του ΑΕΠ. Παράλληλα, χαρακτήρισε ομολογία αποτυχίας όσα είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ότι το ΠΑΣΟΚ «παρέλαβε κρίση ελλείμματος και κρίση χρέους».

Σχετικά με τις αναφορές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε προτάσεις του κόμματος του που θα αφορούν στην έξοδο από την κρίση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για "ευχολόγια".

"Έστω και τώρα, η ΝΔ πρέπει να αντιληφθεί και παραδεχτεί το μέγεθος της ευθύνης της για τον τόπο, όχι μόνο για το παρελθόν αλλά κυρίως για το μέλλον", κατέληξαν οι δηλώσεις του Γ. Πεταλωτή.
Π. Παναγιωτόπουλος: Προπαγάνδα η απάντηση Πεταλωτή

Με νέα επίθεση στον Γ. Παπανδρέου ανταπάντησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι "ο πρωθυπουργός δια του εκπροσώπου του, επιτίθεται στη Ν.Δ. για να καλύψει, με προπέτασμα οξύτητας, τις δραματικές ευθύνες, που έχει το ΠΑΣΟΚ, για το γεγονός ότι η Ελλάδα μπαίνει υπό την επιτήρηση του ΔΝΤ".

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος πρόσθεσε πως "Ό,τι και να κάνει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης δεν μπορεί να αλλοιώσει την αλήθεια, που είναι ορατή και πανθομολογούμενη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com