Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Συνεχίζεται το σήριαλ της «εγκυκλίου Μπέζα»

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της εφημερίδας Real news και του πρώην υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Αντ. Μπέζα έπειτα από χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας για υποθέσεις που διαγράφηκαν χρέη και απάντηση του υπουργού ότι “τα πειστήρια και οι αποδείξεις αποδείχθηκε περίτρανα, ότι ήταν άνθρακες και όχι… θησαυρός”.


Αναφορά σε υπόθεση διαγραφής φόρων την περίοδο που ήταν σε ισχύ η ερμηνευτική εγκύκλιος του Αντ. Μπέζα κάνει με χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Real news. Σύμφωνα με το δημοσίευμα φαίνεται να έχουν διαγραφεί περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ από φόρους και πρόστιμα χρηματιστή.

Από τη μεριά του ο υπουργός υποστηρίζει ότι “Η οποιαδήποτε διαγραφή των οφειλών του χρηματιστή με βάση την υποτιθέμενη όπως θέλουν να την ονομάζουν «εγκύκλιο Μπέζα» και έτσι όπως παρουσιάζεται στο δημοσίευμα, δεν ευσταθεί ούτε νομικά ούτε φορολογικά”.

Καταλήγοντας στις δηλώσεις του, ο Α. Μπέζας, καλεί τον δημοδιογράφο να προσκομίσει ότι στοιχεία έχει στον Εισαγγελέα, για λόγους προστασίας του δημόσιου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com