Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ερώτηση 10 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τα “στημένα” ποδοσφαιρικά ματς

Αιχμές κατά του προέδρου της ΕΠΟ αφήνουν δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με ερώτηση στη Βουλή για τα “στημένα” παιχνίδια. Σύμφωνα με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ο Σοφοκλής Πιλάβιος όφειλε να στείλει τους φακέλους στην αθλητική δικαιοσύνη, ενώ ουσιαστικά ζητούν από τους Υπουργούς Πολιτισμού και Δικαιοσύνης να αποκαλύψουν το περιεχόμενο των φακέλων.


“Ο πρόεδρος της ΕΠΟ όφειλε ως θεσμικός εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου, να αποστείλει τους φακέλους στην αθλητική δικαιοσύνη. Αντ’ αυτού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν προσωπικά δεδομένα και ότι δεν μπορεί να διασύρει ανθρώπους χωρίς να έχει αποχρώσες ενδείξεις, δεν προχωρά σε ενέργειες που θα προστατεύσουν τον θεσμό του ποδοσφαίρου, τους φιλάθλους, αλλά και τους πολίτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ "Πάμε Στοίχημα"” τονίζουν οι δέκα βουλευτές που ερωτούν τους κ.κ.Γερουλάνο και Καστανίδη:

1.Σε ποιες ενέργειες θα προβούν ώστε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στο σοβαρό αυτό θέμα, και
2.Αν τα μέλη του Κοινοβουλίου έχουν την δυνατότητα ενημέρωσης για το περιεχόμενο των φακέλων.

Η ερώτηση κατατέθηκε από τους: Γ. Αμοιρίδη, Χρ. Μαγκούφη, Τ. Σιδηρόπουλο, Γ. Χαραλαμπόπουλο, Ν. Ζωϊδη, Ι. Δριβελέγκα, Μ. Σκουλάκη, Α. Μακρυπίδη, Αθ. Χανταβά και Θ. Ρομπόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com