Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες

Συγκεντρωμένα στο οδικό δίκτυο περιφερειακά της Θεσσαλονίκης παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών. Τόσο στα «Πράσινα Φανάρια», στον κόμβο της Χαλκηδόνας, αλλά και στα διόδια των Μαλγάρων, η πρόσβαση των οχημάτων γινόταν ομαλά όλη τη νύχτα.


Οι αγρότες του νομού Σερρών παρέμειναν στη διάρκεια της νύχτας στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, ενώ ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα είναι κλειστός για τα φορτηγά.

Οι αγρότες προχωρούν σε σταδιακούς αποκλεισμούς της κίνησης των οχημάτων στον κόμβο του Στρυμωνικού, στην εθνική Σερρών-Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της ημέρας. Ανοιχτός είναι ο κόμβος της Αμφίπολης.

Ανοιχτός ήταν στη διάρκεια της νύχτας, ο συνοριακός σταθμός της Εξοχής, στο νομό της Δράμας.

Κλειστός είναι ο κόμβος της Χρυσούπολης, στην Καβάλα, ενώ αποκλεισμένοι από τους αγρότες είναι οι οδικοί κόμβοι της Νίκαιας και των Μικροθηβών στη Θεσσαλία.

Ανοιχτός είναι ο κόμβος της Τρίγλιας, στη Χαλκιδική.

Ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας ήταν ο συνοριακός σταθμός της Δοϊράνης, αλλά και το τελωνείο των Ευζώνων στο νομό Κιλκίς.

Ανοιχτές είναι οι προσβάσεις των οχημάτων προς τους συνοριακούς σταθμούς της Νίκης και της Κρυσταλλοπηγής, στο νομό της Φλώρινας, ενώ οι αγρότες είναι συγκεντρωμένοι στη διασταύρωση Φιλώτα.

Στο νομό των Γρεβενών 40 τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Εγνατίας, ενώ τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί και στη γέφυρα των Σερβίων, στην Κοζάνη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com