Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Αγωγές καταναλωτών κατά Τραπεζών

Τις πρώτες ομαδικές αγωγές κατά των τραπεζών, «με την απαίτηση επιστροφής των χρημάτων που αυτές παρακράτησαν παράνομα και καταχρηστικά από τους δανειολήπτες» θα καταθέσει το επόμενο διάστημα η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων.


Για τον λόγο αυτό η Ένωση, με χθεσινή της ανακοίνωση, καλεί τους δανειολήπτες «που θέλουν να συμμετέχουν σ’ αυτή την πρώτη ομάδα των αγωγών να προσέλθουν στο Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών της Ένωσης, το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου, για να μας υποβάλλουν σχετικό αίτημα.
Η διαδικασία θα συνεχιστεί και πέραν της προθεσμίας, αλλά θα πρέπει να συμπληρώνεται ένας κρίσιμος αριθμός αιτήσεων, πριν την κατάθεση κάθε ομαδικής αγωγής εναντίον κάποιας τράπεζας. Μόνο με την προσφυγή στη δικαιοσύνη οι τράπεζες θα αναγκαστούν να επιστρέψουν τα χρήματα και δυστυχώς, μόνο σε όσους συμμετέχουν στις ομαδικές αγωγές εναντίον κάποιας τράπεζας», σημειώνει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων. Για πληροφορίες στο τηλ.2821092666 στο Γραφείο Καταναλωτή και στον συνήγορο της Ένωσης, Νίκο Ντερμανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com