Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ενίσχυση και γιορτές από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Την καθιερωμένη οικονομική υποστήριξη των 3.000 ευρώ σε 20 πολύτεκνες οικογένειες έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Η οικονομική ενίσχυση δίνεται εδώ και χρόνια σε κάθε γέννηση παιδιού, μετά το τρίτο.



«Πρόκειται για μια κίνηση συμβολική, που ως στόχο έχει αφενός την ηθική στήριξη των συμπολιτών μας που περνούν, ελπίζω πρόσκαιρες, δυσκολίες και αφετέρου την ευαισθητοποίηση της κεντρικής εξουσίας που πρέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη να αγκαλιάσει αυτές τις οικογένειες που συμβάλλουν στην άμβλυνση του δημογραφικού μας προβλήματος», δήλωσε ο Β. Παπαγεωργόπουλος.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα ακούσει τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και θα δεχτεί ευχές, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο νέο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα θα ψάλλουν φιλαρμονικές, χορωδίες και μπάντες.

Η αντιδημαρχία Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 12 το μεσημέρι, με τίτλο «Γιορτάζουμε με την Αγορά στο κέντρο της πόλης». Μουσικά συγκροτήματα παραδοσιακής, λαϊκής, έντεχνης και ξένης μουσικής, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους, μεταφέροντας με το δικό τους τρόπο το εορταστικό κλίμα των ημερών, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Εγνατία, στη πλατεία Αριστοτέλους, στην Ικτίνου, και στη Παύλου Μελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com